Roermond Loopbaancoaching


Mia Vergoossen is een ervaren loopbaancoach die door haar hulpverleningsachtergrond en ervaring als managementtrainer mensen op een professionele wijze coacht en traint. Haar rijke levenservaring, brede werkervaring en diversiteit qua opleiding maken Mia een vakvrouw, zoals zij zichzelf graag noemt, die op zeer uiteenlopende vragen op een persoonlijke wijze weet in te spelen.

Kenmerkend voor de begeleiding van Mia zijn: persoonlijke betrokkenheid, inlevingsvermogen, respect voor de eigenheid van de cliënt, enthousiasme en doelgerichtheid.

Visie

Iedereen neemt zelf de verantwoordelijkheid voor zijn of haar loopbaan. Dit vraagt zelfkennis, inzicht in je talenten, je beperkingen en wat je beweegt. Het doet een appèl op persoonlijk ondernemerschap en initiatief. Een loopbaancoach kan hierbij uitstekend ondersteunen. Met behulp van de juiste vragen en tools is de loopbaancoach in staat het juiste inzicht bij de cliënt te verschaffen, die op basis hiervan keuzes kan maken.

Om optimaal te functioneren is het van belang dat de persoonlijke doelstellingen van de werknemer aansluiten bij de organisatiedoelstellingen. Hiervoor zijn werkgever en werknemer beide verantwoordelijk. In verband met de continuering van het ontwikkelingsproces is de werkgever nauw betrokken bij het realiseren van de persoonlijke doelstellingen. De loopbaancoach zorgt voor regelmatige afstemming tussen beiden.

Contactgegevens

MV Loopbaanontwikkeling & Advies
Tintelberg 76041 PT Roermond
0475 – 31 04 48
06 – 22 48 01 40
mvergoossen@mvloopbaan.nl
www.mvloopbaan.nl