Loopbaancoach Roermond


Voor wie is een loopbaancoach:

Een loopbaancoach is niet alleen interessant voor mensen die vast zijn gelopen in hun werk. Een loopbaancoach biedt de juiste begeleiding voor het vinden van een nieuwe baan, helpt bij reintegratie en ook bij het volgen van een passende studie of cursus.

Met het verhogen van de pensioensleeftijd en de onzekerheden bij zowel kleine als grote bedrijven wat betreft de werkgelegenheid is het belangrijk dat je je loopbaan zelf goed monitort. Na het afronden van een studie of cursus is het belangrijk dat u een richting op gaat waar uw interesses echt liggen, maar waar ook een bepaalde toekomst in zit. Tijdens uw loopbaan is het goed om eens een spiegel voor te houden. Ga na of u nog steeds tevreden bent met uw functie, werk of opleiding. Vanaf een bepaalde leeftijd wordt het namelijk steeds lastiger om een verandering van beroep te maken.

Vraag vrijblijvend informatie op bij een loopbaancoach

Heb je er wel eens over nagedacht om in gesprek te gaan met een loopbaancoach? Zodat je je nog beter kunt voorbereiden op het vinden van de baan die bij je past? Het is belangrijk dat je weet wat jouw kwaliteiten zijn, wat je precies wilt en waar voor jou de kansen in de arbeidsmarkt liggen. Onze loopbaancoaches hebben veel ervaring en kennis van de arbeidsmarkt en zijn op de hoogte van de eisen die tegenwoordig gesteld worden. Via ons netwerk van ruim 5.000 coaches kun jij je vraag vrijblijvend plaatsen. Een loopbaancoach bij je in de buurt kan dan contact met je opnemen.

De aanvraag kan zowel door werknemers als werkgevers worden gedaan.