Roermond Loopbaancoaching


Mensen en bedrijven zijn continu in beweging. Een arbeidsrelatie is niet meer voor het leven. Ook uw situatie kan veranderen, bijvoorbeeld door nieuwe inzichten, veranderende ambities, ziekte of ontslag. Als u op zoek bent naar ander werk en benieuwd bent naar uw loopbaanmogelijkheden, kan Peters & Van Bree u daarbij helpen. Indien nodig bemiddelen we tussen u en uw werkgever. En maken we de weg vrij naar een nieuw begin.

In onze begeleidingstrajecten maken we regelmatig gebruik van onze coach. In enkele sessies gaat de coach dieper in op uw vraagstuk. Dit levert vaak belangrijke inzichten op die ruimte geven om verder te komen.

Om een weloverwogen en gefundeerde keuze te maken over uw loopbaan kunt u Peters & Van Bree inschakelen om met behulp van diverse testen en trainingen in kaart te brengen waar uw kwaliteiten en competenties liggen. Door deze loopbaancoaching wordt duidelijk wat uw drijfveren en interesses zijn. Als we dit allemaal helder hebben, kunnen we vervolgens deze inzichten vertalen naar haalbare loopbaanmogelijkheden die écht bij u passen.

Jobhunting

Als er een concreet beeld is ontstaan van uw ideale baan op basis van de bevindingen tijdens de loopbaancoaching kunt u gaan solliciteren. De kans dat u succesvol solliciteert op een reguliere vacature is echter sterk afgenomen. U bent vaak een van de honderden brievenschrijvers. In de huidige arbeidsmarkt wordt ongeveer 80% van alle banen ingevuld via netwerken en ’warme’ contacten. De jobhunter van Peters & Van Bree heeft een groot netwerk en weet als één van de eersten als er ergens een vacature vrij komt. Dit combineren wij met oog voor uw kwaliteiten, zodat de perfecte match vaak snel gevonden wordt.

Als u denkt dat u loopbaancoaching kunt gebruiken, neem dan contact op met Peters & Van Bree via deze website en maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.

Contactgegevens

Postadres:
Heufke 24
6088 CM Roggel

Bezoekadres:
Business Center "Roerpoort"
Boven de Wolfskuil 3
Herten Roermond
Dhr. S. Peters: 06-51997027
Mevr. M. van Bree: 06-53366822
info@petersenvanbree.nl
www.petersenvanbree.nl